11 Ocak 2012 Çarşamba

Why Does It Always Rain On Me (Nedir Bendeki Bu Cenabetlik)

Travis'in kült olmuş ve İngiltere'de özellikle teenage tayfanın taptığı bi parça. Melankolik, arabesk bi havası olduğunu kabul ediyoruz. Fakat yiğidi öldür hakkını yeme. Güzel parça.. Olayı güzel bi kere.

Healy İskoçya'nın kasvetli, yağmurlu havasından kaçmak, güneşli bi memlekette tatil yapmak ister. Genelde yağmur yağmayan İsrail'i seçer. Ne gariptir ki gittiği gibi cenabetliğindenmidir bilinmez oraya da yağmur yağar. Bunun üzerine bahsi geçen parçayı yazar. "Is it because i lied when i was seventeen." kısmı ise, Healy'nin işe girmek için söylediği "18 yaşındayım" yalanından geliyor. Yağmurun sürekli kendisine yağmasını bu şekilde açıklıyor. Cenabetim demenin alternatif ve güzel bi yolu tabi.

Gel zaman git zaman Travis 1999'da Glastonbury'de sahne alıyor. Gün boyu hava güneşli ve açık. Ta ki şarkı başlayana kadar.. Why does it always rain on me diye girerken Glasto semalarında yağmur başlıyor. Şemsiyeler açılıyor ve muazzam bi olaya tanıklık eden şanslı insanlar sevinçten teletabiye bağlıyor.

Henüz elimizde görüntü yok, bulursak ibreti alem olsun diye paylaşırız.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder