15 Ocak 2012 Pazar

The Vaccines - What Did You Expect From the Vaccines

The Vaccines 2010'da Londra'da sessiz sedasız sahnelere adım attı. Müzik tarzı Indie rock/Post punk diyebiliriz. Grup 4 kişiden oluşuyor; Justin Young, Arni Hjörvar, Freddie Cowan, Pete Robertson.

Kendilerini tanımamla müptelası olmam bir oldu. 2011 çıkışlı What Did You Expect From the Vaccines albümü inanılmaz. Aynı zamanda geçtiğimiz yılın en çok dinlenen albümlerinden biri..

"Ra ra ra" adında kısacık, sevimli bi parçayla başlıyo albüm. Kır şarkısına benzetiyoruz. Nedir bu kır şarkısı? Kırlarda koşuştuğun, sevdicekle aşk yaptığın anlarda arka fona daima yerleştirdiğin şarkıdır. Parça hiç bitmesin istiyoruz. Neyse ki akabinde gelen If You Wanna bu boşluğu dolduruyo ve neşemize neşe katmaya, bizleri birer al yanak Heidi yapmaya yetiyo.

Albümün hiti If You Wanna ile birlikte Post Break Up Sex. Her ikisinin de klibi yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Şimdiden İngiliz efsane müzik gruplarına benzetilmeler, şımartılmalar başladı. Biz biraz daha temkinli yaklaşıyor canlı performansı ve sıradaki albümü görelim diyoruz tabi. Rolling Stone editörüyüz ya anasını satayım.. Neyse.

Sevgi pıtırcığına dönüşeyim, serotonin manyağı olayım diyosanız önereceğimiz grup ve albüm budur..


                                    The Vaccines - Post Break Up Sex

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder