14 Ocak 2012 Cumartesi

Blogger'ın Galaksi Rehberi

Yazma isteği sabahın ilk saatlerinde uğradığı için saçma sapan bi takım hareketlerde bulunmaya teşebbüsleniyoruz. Blogu açıp açıp kapatıyoruz, sigara yakıyoruz, yatakta dönüp duruyor, yarınki planları kontrol ediyoruz, göreceğimiz rüyayı seçip ok tuşuna basıp içerliyoruz, çok fazla içerliyoruz.

Karadelikleri merak ediyoruz en çok. Paralel evren varsa içine dalabilecek durumdayız. 2020'yi merak etmiyo değiliz. Sanal alem insanları esir aldı, farkında olmaksızın zihinlerimiz yönetiliyor, liselinin "şeriat korkusu" tavan yapmış durumda. Bi kısım hala ulu önderini arıyo, benzine yine zam, rezervler tükeniyo, eyvah. Ölücez boşuna yaşıyoruz mangası bıkmadı. Hala yaşıyolar hem de utanmadan gülüp eğleniyolar. Bi bloga yazacak o kadar çok şey var ki yazacak bişey bulunamıyo. Büyük bunalımı bloggerın bu işte.

Güzel şeyler olmuyo değil. Merly Streep yaşıyor, savaşıyor. Tarantino film yapma aralığını 5'ten 4 yıla indirdi. Toronto Gazeteciler Derneği'nden Stanley Kubric özel ödülü Sinan Çetin'e. Kirli sakal türk sinemasında hala revaçta, töre ve darbe dönemi de tutulanlar arasında. Reha Muhtar fularını çıkardı, Hıncal'ın cenazesi vasıtasıyla. Habercilik çağ atladı. Artık haber bültenlerinde zam şampiyonu sebzeler ve güvenlik kamerası görüntüleri kullanılmıyor. Milliyet web Pirelli takvimiyle anlaşmalı çalışıyor. Bülent Arınç ilk kahkahasını attı. Putin Rusya'nın yakasından düşmüyor.. Dünya ve Türkiye gündemini takip ettiniz.

İyi geceler.


Görüldüğü üzere imkanlar dahilinde gayet net saçmalayabiliriz. Çok tehlikeliyiz bazen.

                                         The Vaccines - If You Wanna



                                              Gadjo dilo (1997)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder