9 Ocak 2012 Pazartesi

Merhaba.

Bu hafta elektrikler kesik olduğu için yazamadık. Evde gaz lambası, sofra bezi üstünde portakal soyarak takılıyoruz. Tabi milyonlara hitap ettiğimiz için açıklama gereği duyuyoruz bunu. Yorucu hafta tanımını yaşadık ve artık yazılması gerektiğine kanaat getirdik. (3-5 kişilik münferit grup olarak.)

Altın Küre yaklaşıyo sinemasal hezeyanlarımız gel gitlerle bizleri çalkalarken, çıkmayan her bi altyazı için ayrı ayrı küfürler ediyoruz. Bi çok filmi izleyemediğimiz için yorum yapmak istemiyoruz tabiki. Muhtemel Oscar adaylarından Moneyball'ı, The Ides Of March ve Drive'ı izleyebildik ve her birini de beğenmiş bulunduk. Geçtiğimiz yıla nazaran hayal kırıklığı var genel olarak. Bu seneki yapımlar bi The King's Speech veya Black Swan değiller kesinlikle. Akademiyi de salladığımızdan değil ya, adettendir çayı demleyip, mısır pıtlaklarımızı yapıp soğuk kış gecelerinde yorgan altına gömülüp seyre daldık. Tıpkı törende uykusuz kalıp yapacağımız gibi.

Brad Pitt yaşlanmış dostlar. Kırış kırış olmuş dağ gibi adam. Ryan Gosling senenin oyuncusu olabilirmiş, az kaldı. George Clooney iyi yönetmen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyo. Karizmasında düşüş yok.

Göze batan bi soundtrack olmadı maalesef. Nerde o Garden State'ler, 24 Hour Party People'lar..


                                        Fleet Foxes - Your Protector

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder